Navštíveno 2983x

Tak se kamarad (jiz oficialne novy vlastnik meho Winter Caru) rozhodl, ze ´JETE´ kolecka uz nechce a koupil VSE NOVE!
Rafky Mille Miglia T12 7x18
Pneu Nankang 225/40/18
Vypada to super, byt jsou ty kola malinko uzsi - nevadi!
Hrabe to ted i na 2jku jak silene! :o)
NOVE:

No a ty nove kolecka nahradily tyto
Rafky Alessio Plus 8x18
Pneu Kumho (kdo vi jake) 235/40/18
z linku:
[ Link ] ů
a tyhle pujdou ted tedy na me cerne probe viz link:
[ Link ] STARE:

ty stary teda vypadaj lip :)
mě se ty stare libi o neco vic
Staré jsou mnohem lepší. Sry :-)
sem rad ze si to nemyslim jen ja :))
bohužel je to tak....jako ti nademnou :-)

01.04.2007, 20:29 |
Kesam Stare pekne:-)
jj puvodni mu pasovali vic...
R18 mi prijdou moc veliky na Probe, vypada to uz jako kola na kterych je polozeny auto :-/ a designove se mi nelibi ani jedny, jsou moc hranaty... to jsi ale asi nechtel slyset...
ty druhe jsou hezci a rekl bych i kvalitnejsi...jednoznacne ty druhe :-) ty prvni mi pripominaji bmw a to mi jaksi na probe nepasuje
podla man velky rozdiel nieje medzi sta. a novymi :)))

01.04.2007, 21:08 |
imax ale lidi kouknete se taky na to cerny probatko, to taky potrebuje novy kolecka a urco budou lepsi oboje nez ty co sou tam ted ... mne se libi i ty prvni, ale alessia jsou hezci!
na těch nových ten zadek je nějak divně vysoko ne? Předek je ok. To si při posazení řidiče sedne nebo to jen tak vypadá?
Aha, tak ono to asi přední pravý kolo je níž - nějaká nerovnost - a tak to zvedá ten levý zadek :-)
ono některý 18" na tom vypadaj OK třeba ty moje vypadaj opticky menší jak 17" ...

Hehe no, popravde, me ty kola moc rozdilne neprijdou, ale NOVE je NOVE, takze to beru! Navic jak uz psal IMAX - i cernousek potrebuje NEW KOLECKA :o) a pravda je, ze jsou to jako imitace z M3jky (na zadnich jen chybi vetsi limce a stredy BMW)
No a co se velikosti tyka, tak si myslim, ze 18neni moc, jednak jak psal marauder, nektere vypadaji mensi a jednak, kdyz se daji jine kola tak ani 19´ neni zly - viz
[ Link ] jinak pro Hightowera - ano, zrovna to stoji na tak priblblem miste, ze je zadek zvedly, jinak je to samo krasne v rovine a ne jako nejaky dragster :o) hihi

01.04.2007, 21:46 |
BULOH No ono je to na těch původních taky nafocený nižší

01.04.2007, 22:09 |
Syrup A to me se zas vic libi ty novy :-)
mě se líbí ty márovo, ty předtim ani jedny
Je to fakt blbě nafocený,Thullo se snažil moc rychle,stojim s tim na blbem místě,je tam prostě díra..jinak se mi líbily i ty kola ala M3,ale nove je nove,nejdřív jsem koupil pneu,pote až kola,samozřejmě v rámci svých možností,ale všechny názory beru,protože vím 100 lidí - 100 chutí,já to tady původně dávat nechtěl,ale Thullo je rychlý jak srač..
Mimochodem teď se repasujou přední tlumiče,pak auto půjde na geomku..no a pak zase o něco dále..pomalu, v poklidu
tak nevim jestli jsou alesia kvalitni to jsou pěkne blata
Doctore, proč repasuješ tlumiče? Jsou na to nové tlumiče těžce k sehnání? Nebo je to jen úspora?
mno nevím jakýho repasníka má Dosthor, ale já mám maníka v německu můžeš si poručit snížení, přitvrzení a záruka 6 měsíců a funguje to výborně
tak mi řekněte co jsou větší kola :o)

na tom prvním, ale opticky to vypadá na tom druhým :-D

02.04.2007, 00:06 |
Syrup oboji 18''... ?

02.04.2007, 02:57 |
Mac Obecně všechna kola, co mají zahnutý paprsky k límci působí menším dojmem.
Btw: Probe jsou braný z úhlu a Tvoje je dál, tak ani nehádám:-)
2 Marauder:
Ja jen ze vim, ze prvni jsou 18ky a druhy 17ky, ale na prvni pohled jsou PRINEJMENSIM stejne velike! Optika je svinstvo...
2 Lukin.xxx:
Alessia ze jsou blata - mozna jo ve srovnani s nejakyma peckama, ale osobne alessia mam a i DOCTHOR MUZE POTVRDIT, ze neco snesou. Ted co se NAM OBEMA STALO:
Vyzvedl jsem auto po servise (vymena komplet podvozku, kotoucu, desek, svodu, katu atd...) Jedu to projet a vzal jsem docthora s sebou - ze to bylo po zime, na ceste der jako krava (v loni) - nektere uz silnicari vyfrezovali - na TEHLE ceste jsem valil hodne svizne, neb uz bylo vse zalatane (az na jednu diru, o ktere jsem netusil - stejne jsem kokot :o) ) a cca ve 160 jsem vletel jednim kolem do tak krasne vybrousene diry - chlapi, na mou dusi, myslel jsem, ze auto neudrzim na ceste a rafek ze je na 2 kusy - takova MRDA ze mi z toho sjelo okynko u spolujezdce o 2cm dolu samo - fakt jsem mel v gatich nasrano (skoro) - vylezeme ven a nestacime se divit - na rafku (s pneu 225/35/19) NIC! Dostalo pecku zrovna na jeden z 5ti PAPRSKU - guma kupodivu neprorazena - samo, ze rafek byl malinko ohly ale na VNITRNI STRANE AUTA! Takze BLATA? Netvrdil bych to...
BTW na TTcku mel docthor 18ky OZka - mensi rychlost, mensi dira, paprsku mel asi 10-12 (nejdu fotku nekde) a kople a OHLE jsou OBE!
Takze tak!!!
2 Ace fiat:
Ty jeho totiz nejsou na kasi - chce je spise jen pritvrdit - vyjde to levneji a je to lepsi - viz co pise Maruder
2 Docthor:
Takze ja ze jsem rychly jako sra*ka? No pockej... Kdo se me ptal zrovna vcera, jestli uz jsem to dal na AHC?
Dle me jsi: Sycak, ulicnik, darebak, sigr, lump, kvitko, nezbeda a dacan! :o)

02.04.2007, 08:13 |
Daryl (A)
ja nevim, ale pokud to odnesl rafek a guma drzi tak je to divny. Rek bych ze prave to svedci o mekkosti rafku.
Ja mel dezenty. 50km/h na plny brzde v plnym rejdu najezd na 20cm obrubnik plne zatizenou stranou.
TO BYLA MRDA !
naprava, napravnice pokrouceny predni kolo total na sracky zadni kolo zoubek asi 2x2 cm ..ale zadni guma taky na hadry.
Nechapu ze kolo nevydrzi to co guma ..
No, dam fotky toho, co se s tema BLATAMA teda stalo - jinak spodni fotka je rafek z vnejsi strany, kde neni nic videt - je to po te rane 2 dny jak jsem jel na GEOMETRII - ani s tou to ale nehlo - a prisaham, byla to RACHA JAKO PRASE
Takze tak...

Ja tu skobu na tom rafku vidim:-)
2 DJ.UFÍK:
Ano, ze zadu ano, ale ze predu??? Ukaz kde :o) rad se mrknu... a pak podle ventilku ti povim, jestli jsi se trefil, nebo strilis vedle - ver mi kamo, ze predu nepoznas ani prd :o)

09.04.2007, 22:08 |
Kesam Zevnitr je to videt a ma ti vliv take ne.-)
Ty obří kola a chcípácký brzdy vypadaj komicky:-))))